EXPERIENCE

email_avatar

VISUAL DESIGN (UI/UX) & ART DIRECTION

Als freelance visual designer kan ik je helpen met zowel je offline als online werkzaamheden. Denk bij het realiseren van websites/apps aan het meedenken in de strategie / userflow / optimalisatie en daarnaast het design van de User Interface en het prototypen daarvan.

Maar ook drukwerk, POS materialen en huisstijlen zijn zaken waar ik bij kan helpen. Ik kom zelf uit Amersfoort (regio Utrecht) en kan altijd even langskomen voor een kennismaking.

7h93rd1m_400x400

FREELANCE VISUAL DESIGNER

bol-com-logo

FREELANCE VISUAL DESIGNER

graphic-reclame

ART DIRECTOR

Voor verschillende bedrijven mooie campagnes opgezet, verantwoordelijk voor het klantcontact,het bedenken en maken van concepten vanuit een merkstrategie tot aan het uitvoeren en presenteren.

backbone

ALLROUND DESIGN (VISUAL/GRAPHIC/MOTION)

Bij Backbone in Amersfoort heb ik mogen werken aan veel mooie merken binnen de Retail & FMCG. Denk aan complete campagnes, los staande websites/apps maar ook toffe POS materialen, zowel instore als outdoor.

endemol

MOTION GRAPHICS DESIGN

Binnen Endemol heb ik het vak “Motion Graphics” tot een hoger niveau kunnen brengen, werkzaam voor verschillende TV programma’s zoals: All You Need is Love, GTST, Guido Weijers, Wie is de Reisleider? en vele meer.

indg

VISUAL & 3D DESIGN

Bij INDG staat vernieuwing bovenaan, door het implementeren van 3D, animaties en Augmented Reality kun je als geen ander een merk laten leven en ervaren zoals weinig bedrijven dat kunnen. Hier heb ik het geluk gehad veel te leren op het gebied van 3D & animaties/motion graphics.

monteuraanhuis

MARKETING

Marketing werkzaamheden, zowel het bedenken (marketingplan schrijven) en uitvoeren. Op hetgebied van online en offline marketing. Ook verantwoordelijk voor nieuwe media-uitingen/(web)Design.

newspark

GOOGLE / SEO ONDERZOEK

Afstudeeronderzoek gericht op SEO/Google. Onderzocht hoe Newspark hoger kon scoren op de onbetaalde zoekresultaten van Google. Denk aan een zoekwoorden analyse, volledige analyse welke punten het zwaarste meewegen voor Google en vooral hoe je dit kunt bereiken. Van linkbuilding tot het creëren van content.

Vue-Amersfoort

ASSISTENT MANAGER

Bijbaan naast mijn studie, waarin ik verantwoordelijk was voor 56 werknemers, met een bezoekerscapaciteit van 1300 mensen. Kennis van alle interne werkzaamheden, operateur, financiën,marketing e.t.c.

PROGRAMMA’S

Sketch
Adobe Experience Design (XD)
Adobe After Effects
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Adobe Indesign
Adobe Premiere
Autodesk 3D Studio Max
Wordpress en overige CMSen

OPLEIDINGEN & CURSUSSEN

UX and Webdesign Master Course
Strategy, design, development

User Experience Design
Fundamentals

Hogeschool InHolland
Media, Marketing & Management

Grafisch Lyceum Utrecht
Multi Media Vormgeving

UX & UI DESIGN

Mijn deel binnen UI/UX kunnen de onderstaande punten zijn. Waarin ik meedenk in de strategie en de klantreis van de eindgebruiker, het plan vervolgens uitwerk in wireframes en doorvertaal naar een gebruiksvriendelijke user interface. Dit alles zal constant meetbaar zijn aan de hand van prototypes, zodat je kunt zien hoe de flow en het design eruitzien op verschillende devices, het design goed kunt testen en tot in de oneindigheid kunt optimaliseren.

150x150_stra

STRATEGIE

150x150_wire

USER FLOW

150x150_ui

USER INTERFACE 

150x150_responsive

VISUAL DESIGN

150x150_proto

PROTOTYPING

VISUAL BRANDING

Naast UI/UX is visual branding een andere passie van mij, soms zelfs te combineren maar vaak een vak apart. Je merk een eigen visual identity geven is tegenwoordig onmisbaar, stap weg van de standaard shutterstock beelden en denk verder dan dat. Samen brainstormen?

Digital-manipulation-erwin-lustig

GRAPHIC & MOTION DESIGN

Beide zijn onmisbaar bij het werken aan een campagne en/of website/app. Vanuit mijn ervaring zou ik ook kunnen helpen bij het realiseren van drukwerk en motion graphics, denk aan alles wat grafisch is en beweegt, van geanimeerde knoppen tot complete infographics.

Graphic-Design-Package-Design

SAMEN MOOIE DINGEN MAKEN? STUUR ME GERUST EEN BERICHTJE!